Daca ne pregatim de shopping pentru noul an si am aflat care sunt piesele vestimentare in care trebuie sa investim in 2020, atunci trebuie sa studiezi si lista optiunilor de incaltaminte, pentru ca, stim bine, cheia oricarui outfit se afla in pantofi. Asadar, bun venit la noul nostru trends report: pantofii anului 2020 si bucura-te de noul an cum se cuvine, plecand informata la cumparaturi pe sportcouture.ro:

1. Super Strappy: nu cred ca e necesar sa detaliem contributia lui Michael Kors in acest domeniu, pentru ca vedem si singure cat de vasta si difersa e lista de alternative oferita de acest designer in materie de incaltaminte; tocmai de aceea, ne indreptam direct spre el cand vorbim de pantofi in trend si, mai ales, de pantofi cu barete fine, dese si stralucitoare:

superstrappy

2. The Bow-ie Way – fundele au acaparat tot mai mult din runway-ul ultimelor show-uri si continua sa castige teren pe pantofi, botine, sandale si chiar sneakersi. Ceea ce pana acum reprezenta nota de feminitate de care orice outfit glam are nevoie si pe care Red Valentino obisnuieste sa o dea prin ultimele colectii, de acum devine un statement:

 

bow-ie

 

 

3. The Platform – trendul asupra caruia toata industria modei a cazut de acord ca va exploda in noul an este trendul platformelor, in toate stilurile posibile: pantofi, sandale, botine, bocanci si tot ce va mai poate trece prin cap: anul asta e anul platformelor! Brandul de lux Miu Miu propune cele mai retro piese reinterpretate in cel mai modern mod posibil, tocmai de aceea vine cu o pereche de Mary Janes cu platforma de care nu poti sa nu te indragostesti:

platform

4. The Western Way – si de stilul western e greu sa scapam – nu ca am vrea – insa cand un trend ajunge sa fie atat de prezent si de marcant in istoria modei, e destul de greu sa mai dispara vreodata. TOD’S este printre cele mai renumite branduri de inalta calitate cand vine vorba de incaltamintea de piele, asa ca nu lipseste nici de la Saptamanile Modei in cele mai inspirate outfituri:

western

 

5. Embellish me – pietre pretioase, perle, paiete si tot ce iti mai poate trece prin minte stralucitor sau colorat e un statement! Tory Burch se pricepe de minune la design de statement-uri si nu da gres nici in privinta botinelor. Go hardcore cu o tinuta care trece imposibil de neobservat sau alege una minimalista si completeaz-o cu incaltamintea embellished ca sa faci furori:

 

embellish

 


Produse RecomandateLasă un comentariu