Trend-ul care a luat cu asalt podiumurile de moda ale sezonului AW16 a fost indisputabil patchwork-ul ! Ultimii ani s-au remarcat printr-o atentie deosebita asupra anilor ’70 , aceasta perioada devenind o sursa nesecata de inspiratie pentru casele de moda, introducand numeroase elemente boeme, materiale romantice si imprimeuri vii in colectiile lor. In acest sezon, remarcam conturarea unui nou trend, acela al colajelor de texturi diferite, mix-urilor de imprimeuri si al combinatiilor eclectice , decretand piesele patchwork must-haves pentru aceasta toamna.

Just Cavalli propune imprimeul patchwork in piese versatile precum jeans sau rochii si topuri vaporoase, combinand elemente distinctive pentru brand intr-un mix visual dinamic.

Cel mai iconic exemplu al trendului patchwork este propus de Burberry, prin geanta de runway numita Patchwork, care combina bucati de materiale total diferite, precum fasii de piele exotica, panza in imprimeul check, paiete sau piele intoarsa, fara a repeta modelul, obtinand astfel o geanta unicat.
Regasim patchwork-ul in numeroase piese din colectia Burberry, nu doar in cele de runway, mixand rozuri pastel cu note burgundy intr-o geometrie boema in geanta Banner sau Bucket (nu e bucket, ma uit in magazin ca nu stiu cum o cheama pe aia care e ca un sac)
Descopera propunerile noastre pentru trend-ul Patchwork mai jos:

 


Produse RecomandateLasă un comentariu