Processed with VSCO with c3 preset

   Care este cheia succesului tau?

Nu am descoperit vreo formulă secretă și nici nu mi-a „vândut” cineva vreun secret. Pur și simplu, fac ceea ce mă definește, ceea ce iubesc și mă dedic cu totul muzicii și proiectului meu. Muzica este „primul meu copil”, așa că sunt extrem de implicată și fac tot ceea ce ține de mine pentru a merge totul ca pe roate.

   Care este cea mai mare provocare pe care ai întâmpinat-o în activitatea ta?

Cea mai mare provocare pentru mine este să îmi țin în continuare publicul curios de muzica mea, să mă cunoască prin muzică în toate stările mele și să rezoneze, să se identifice cu mesajul meu. Este ușor să urci niște trepte, să ajungi într-un punct, să atragi atenția, dar este de 3 ori mai greu să te menții.

   Dacă ar trebui să îți alegi o altă carieră, care ar fi aceasta?

Sincer, nu văd o altă opțiune mai potrivită decât ceea ce fac pentru că muzica este lucrul la care mă pricep cel mai bine. Sunt convinsă că daca nu aș fi făcut muzică ,aș fi ales o meserie care presupune comunicare și interacțiune cu oamenii. Sunt o fire comunicativă, prietenoasă și îmi place să intru în contact cu oameni și să trezesc emoții.

Processed with VSCO with c3 preset

   Dezvăluie o sursă nesecată de inspirație pentru activitatea ta?
O sursă neîncetată pentru mine sunt oamenii despre care îți vorbeam mai sus. Ei ne „livrează” nouă, artiștilor, povești de viață, ne punem semne de întrebare, căutăm răspunsuri sau abordăm diverse subiecte sociale care ne preocupă pe toți.

   Ce rol joacă fashion-ul în viața ta?

După cum poate s-a observat în ultima perioadă, acord multă atenție look-ului meu. Am apelat la părerea specialiștilor de mai bine de un an, și treptat, a început să mă pasioneze și să fiu la curent cu toate colecțiile, cu tendințele.

   Ai un fashion-icon? (sau mai multe?) Ce te atrage să îi urmărești și cum te inspiră?

Urmăresc îndeaproape câteva persoane pe care le consider repere. De la Anna Dello Russo la The Haute Pursuit, Doina Ciobanu, Gilda Ambrosio, Aureta, surorile Hadid, Hailey Baldwin, Cara Delenvigne și lista continuă.

   Spune povestea piesei favorite din garderoba ta.

De când sunt mică, am un guilty pleasure în ceea ce privește fashion-ul, geanta Chanel. Sunt de părere că geanta asta nu se demodează, este atemporală, și scoate orice ținută simplă din banalitate. Așa că în urmă cu un an, am început să „vânez” o geantă Chanel, clasică, într-o nuanță de bleumarin. După 2-3 luni, m-am trezit într-o dimineață, determinată să „pun mâna pe ea” și mi-am achiziționat-o.

 

Processed with VSCO with e1 preset

   În ce piese fashion alegi să investești și de ce?

Aleg să investesc în piese statement, de exemplu încălțări, genți sau accesorii care întregesc o ținută și îi dau acea întorsătură stilistică pe care ne-o dorim. Merg pe principiul că detaliile fac diferența.

   Care este culoarea sau combinația de culori care te reprezintă cel mai bine și de ce?

O asociere de culori specifică mie este negru și roșu sau negru și auriu. Negru exprimă eleganța, putere, mister, pe când roșul are calitatea de a atrage atenția, comunică senzualitate.

   Care este vacanța ta de suflet?

Vacanța mea preferată este prima vacanță în doi, cea de la începutul anului trecut din Maldive.

   Restaurantul ideal pentru o cină romantică.

Restaurantul ideal pentru o cină romantică are un rooftop sau o priveliște.

   Articolul de beauty pe care îl ai mereu în geantă?

Pudra și un lipstick în nuanță naturală.

 

   Mai jos gasiti cateva dintre alegerile Alinei Eremia in materie de fashion


Produse RecomandateLasă un comentariu