Colecția Hogan Primăvară / Vară 2017 celebrează cu bucurie și culoare cei 20 de ani ai brand-ului în industria modei. Hogan a revoluționat ideea de încălțăminte casual, propunând o nouă filozofie de viață. Odată cu introducerea pantofului sport de lux, un pantof care îmbină detalii din lumea sportului cu tendințe urbane moderne, Hogan a devenit un simbol al eleganței informale.

hogan

Hogan reinterpretează modelele iconice ale brandului într-un concept pop – glam, realizat din printuri artistice cu design floral și inimi tridimensionale. Imprimeurile care se regăsesc pe încălțămintea și accesoriile Hogan oferă un aer fresh și sofisticat întrgii colecții.

hogan 2

Lansat în 1986 și inspirat din universul crichet-ului, primul pantof Hogan reprezintă unul dintre cele mai apreciate din istoria brandului. Sezonul acesta, modelul este realizat din pânză și este disponibil în două combinații puternice de culori – roșu și roz sau verde și albastru. Acest model întruchipează pe deplin viziunea promovată de Hogan Club: casual, modern și versatil. În cadrul show-ului a fost prezentat și noul model Hogan H320, disponibil în două variante: cu sau fără șiret, realizat din diverse modele de piele cu

aplicații metalice sau perle.


Produse RecomandateLasă un comentariu