fenty by rihanna

Colecția Fenty by Rihanna X PUMA pentru primăvară/vară 2017 este disponibilă în exclusivitate în România în magazinul Sport/Couture. Maria Antoaneta, ultima regină a Franței și simbol al exceselor monarhiei, a fost sursa de inspirație a colecției de catwalk Fenty by Rihanna, pentru acest sezon.

Cea mai recentă colecție a artistei poate fi definită de senzualitate și opulență. Pornind de la întrebarea „Ce ar fi purtat Maria Antoaneta dacă s-ar fi dus la sală?”, Rihanna a reinterpretat stilul sportiv cu note romantice și grandioase specifice secolului al 18-lea în Franța.

fenty-2

Culorile de sorbet întâlnesc materiale diafane și aplicații prețioase precum perlele și cristalele. Corsetele sunt purtate cu pantaloni din bumbac, iar rochiile din mătase sunt accesorizate cu șepci sau hanorace cu glugă.

Sandalele, ghetele cu șiret, costumele sport, gențile sport și halatele lungi sunt reimaginate și înnobilate cu țesături fine și accesorii neașteptate: dantelă, satin, brocard, pliuri, funde supradimensionate și volane diafane, imbinând armonios elementele feminine cu echipamentele sportive.

fenty-rihanna

O selecție de look-uri din colecția de runway SS17 Fenty by Rihanna X PUMA este disponibilă în exclusivitate în România în magazinul Sport/Couture (Etaj 1, Băneasa Shopping City București) sau online pe www.sportcouture.ro.

 

PUMA X Rihanna
Fondat de Rudolf Dassler în 1948, brand-ul PUMA este un reper de calitate în istoria echipamentelor sportive, dar foarte popular și în zona de streetstyle, prin colaborări cu case de modă couture sau celebrități.
Despre Sport/Couture

Situat la primul etaj al complexului Băneasa Shopping City, magazinul SPORT/COUTURE alătura cele mai apreciate branduri de modă într-un concept shop-in-shop inedit. Suprafața de 1000 mp este destinată unui mix original de colecții casual, upper casual, fashion și sport menite să satisfacă un amplu segment demografic, de la clientul de lux aspirațional pănă la consumatorul de modă versat. SPORT/COUTURE prezintă colecții speciale și branduri noi precum Burberry, Z Zegna, Zadig&Voltaire, DKNY, Marc Jacobs, Paul Smith, Just Cavalli, Little Marc Jacobs, 7 for all mankind, Frame, La Martina, Michael by Michael Kors, Adriano Goldschmied, Bikkembergs, Adidas by Stella McCartney, Adidas Porsche Design, See by Chloe, Red Valentino și Hogan.
www.sportcouture.ro


Produse RecomandateLasă un comentariu