Acest designer englez care a trait o existenta intens dedicata modei si care a fost fidel motto-ului sau “Fii tu insuti” este considerat o adevarata bijuterie in tara lui de origine.

Insasi Elizabeth II l-a onorat cu titlul de Cavaler al Casei Regale pentru serviciile aduse modei britanice.

In cartea sa, “You can find inspiration in everything, and if you can’t, look again”, a reusit sa combine detaliile excentrice si subversive si pasiunea catre cele mai inalte standarde ale artizanatului cu flerul in afaceri si marketing, care l-au transformat in designer-ul cel mai de succes din istoria britanica.

Paul-Smith-Fall-Winter-2017-Campaign-006

Piesele sale vestimentare se pot regasi in garderobele marilor celebritati precum, Johnny Depp, Kate Blanchett, Alexa Chung, Travis si multe alte personaje din sfera intelectuala si sociality din lumea intreaga.

Stilul sau se poate remarca prin eleganta britanica, comoda si eclectica, atentia catre detalii, dungi fluorescente si tivuri printate adesea cu motive amuzante.

Toate aceste elemente care alcatuiesc outfit-urile propuse de Paul Smith, ofera autenticitate si un stil unic personal fara a urma vreun stereotip anume.

In noul sezon Toamna/Iarna 2017 adresat femeii independente, PS propune acel aer rock’n roll glamour al anilor ’70.

Se pune accent pe o serie de imprimeuri reprezentate de motive florale, pasari, pene, si animal print-uri care se regasesc pe tricouri, camasi din matase, rochii si fuste.

PS5

In aceasta colectie PS arunca o privire catre portrete de familie si jocuri amuzante de societate si ca intotdeauna abordarea este umoristica si suprarealista.

Pentru colectia masculina din acest sezon rece, se remarca linia de outerwear realizata din fibre usoare si rezistente la apa, cotidiana, comoda si eleganta.

Linia de pantofi sport PS este creata in culori puternice avand ca inspiratie fanioanele din ciclism.

Ca noutati ale acestui sezon, vor fi disponibile in exclusivitate look-uri din colectia PS Paul Smith AW 17, in magazinul Sport/Couture ( Etaj 1, Baneasa Shopping City Bucuresti) sau online pe www.sportcouture.ro

Situat la primul etaj al complexului Băneasa Shopping City, magazinul Sport/Couture alătură cele mai apreciate branduri de modă într-un concept shop-in-shop inedit. Suprafața de 1000 mp este destinată unui mix original de colecții casual, upper casual, fashion și sport

menite să satisfacă un amplu segment demografic, de la clientul de lux aspirațional până la consumatorul de modă versat.

 

Sport/Couture prezintă branduri precum Burberry, Z Zegna, Zadig&Voltaire, Marc Jacobs, Paul Smith, IRO, Rag&Bone, Stuart Weitzman, OneTeaspoon, 7 for all Mankind, Just Cavalli, Frame, La Martina, Michael by Michael Kors, Bikkembergs, Adriano Goldschmied, Adidas by Stella McCartney, Adidas Porsche Design, See by Chloe.

www.sportcouture.ro

 

Save

Save


Produse RecomandateLasă un comentariu