Paradisul tropical al anilor 80 este tema principală a colecției Marc Jacobs Cruise 2017, primăvară – vară. Imprimeurile exotice în nuanțe fluorescente de albastru, galben sau roz, influențele military și accesoriile pop art sunt desprinde din ținutele petrecerilor de la Paradise Garage, celebra discotecă din New York.
Tricourile cu imprimeuri zebră sau leopard, care se remarcă prin logo-ul MTV sunt purtate cu fuste midi, cu print-uri tropicale din culori aprinse. Curele purtate în zona taliei dau volumul emblematic al fustelor și rochiilor anilor 80. Jacheta din denim prespălat este accesorizată cu aplicații pop art și mesaje din paiete sclipitoare, devenind astfel piesa centrală a unei ținute îndrăznețe.

marc-jacobs lead

În colecția de primăvară – vară Marc Jacobs predomină design-ul retro, prin lungimi midi și volume date din folosirea tulle-ului. Pentru a se integra cu ușurință în garderoba casual a unei fashioniste sau în bagajul de vacanță, piesele acestei colecții sunt realizate din materiale lejere precum bumbac fin, mătase sau dantelă.

pe2017_les_tops_stars_du_defile_marc_jacobs_printemps_ete_2017_fashion_week_de_new_york_5251.jpeg_north_982x_white

 

O selecție de look-uri din colecția Marc Jacobs Resort 2017 este disponibilă în exclusivitate în România în magazinul Sport/Couture (Etaj 1, Băneasa Shopping City București) sau online pe www.sportcouture.ro.


Produse RecomandateLasă un comentariu