Paradisul tropical al anilor 80 este tema principală a colecției Marc Jacobs Cruise 2017, primăvară – vară. Imprimeurile exotice în nuanțe fluorescente de albastru, galben sau roz, influențele military și accesoriile pop art sunt desprinde din ținutele petrecerilor de la Paradise Garage, celebra discotecă din New York.

mj1
Tricourile cu imprimeuri zebră sau leopard, care se remarcă prin logo-ul MTV sunt purtate cu fuste midi, cu print-uri tropicale din culori aprinse. Curele purtate în zona taliei dau volumul emblematic al fustelor și rochiilor anilor 80. Jacheta din denim prespălat este accesorizată cu aplicații pop art și mesaje din paiete sclipitoare, devenind astfel piesa centrală a unei ținute îndrăznețe.

mj2

În colecția de primăvară – vară Marc Jacobs predomină design-ul retro, prin lungimi midi și volume date din folosirea tulle-ului. Pentru a se integra cu ușurință în garderoba casual a unei fashioniste sau în bagajul de vacanță, piesele acestei colecții sunt realizate din materiale lejere precum bumbac fin, mătase sau dantelă.

mj3

O selecție de look-uri din colecția Marc Jacobs Resort 2017 este disponibilă în exclusivitate în România în magazinul Sport/Couture (Etaj 1, Băneasa Shopping City București) sau online pe www.sportcouture.ro.
Despre Sport/Couture
Situat la primul etaj al complexului Băneasa Shopping City, magazinul SPORT/COUTURE alătura cele mai apreciate branduri de modă într-un concept shop-in-shop inedit. Suprafața de 1000 mp este destinată unui mix original de colecții casual, upper casual, fashion și sport menite să satisfacă un amplu segment demografic, de la clientul de lux aspirațional pănă la consumatorul de modă versat. SPORT/COUTURE prezintă colecții speciale și branduri noi precum Burberry, Z Zegna, Zadig&Voltaire, DKNY, Marc Jacobs, Paul Smith,Just Cavalli, Little Marc Jacobs, 7 for all mankind, Frame, La Martina, Michael by Michael Kors, Adriano Goldschmied, Bikkembergs, Adidas by Stella McCartney, Adidas Porsche Design,See by Chloe, Red Valentino și Hogan.

.


Lasă un comentariu