Daca te intrebi si tu ce jachete se poarta in acest sezon – Toamna/Iarna 2019, SportCouture.ro marcheaza toate trendurile care sa iti tina de cald in cel mai stylish mod posibil si iti arata cum sa le porti.

1. Embellished Leather – o jacheta de piele cu aplicatii colorate sau brodate este intotdeauna un statement, si cum altfel sa iasa in evidenta decat intr-un outfit monocrom? De altfel, nici nu vrem sa avem cel mai colorat outfit din multime, desi nu strica putina culoare intr-un sezon tot mai rece, dar pentru un echilibru cromatic si compozitional, o jacheta de piele cu aplicatii colorate se potriveste de minune intr-un outfit all black cu piesele noastre preferate din garderoba:

01

 

2. Hot Pink – rozul este extrem de hot in continuare si trebuie sa recunoastem ca ne prinde bine si putina culoare in sezonul de tranzitie; chiar daca vine vremea rece, noi trebuie sa ne incalzim in culorile potrivite si mai ales cu jachetele potrivite. RedValentino, Michael Kors si Paul Smith ne aduc nenumarate alternative in materie de jachete roz si, tine minte, nu te teme sa adaugi culoare din cand in cand:

02

 

3. Mixed fabrics – sezonul acesta este doar despre mixuri – mixuri de culori, de pattern-uri si de materiale – asa ca alege-ti mixul potrivit pentru jacheta calduroasa ce urmeaza sa iti fie cea mai buna prietena in sezonul rece, iar daca nu stii ce sa alegi, Michael Kors iti vine in ajutor cu un puffer imblanit pe interior:

03

 

4. The Athletics – jacheta sport a devenit un trend, nu doar pentru utilitate, ci si pentru aspect. Adidas x Stella McCartney continua clasica lor colaborare sport in cel mai stylish mod posibil, adaugand jachete sport tip puffer pe diferite culori.

04


Produse RecomandateLasă un comentariu