Descopera cele mai noi aditii ale magazinului Sport/Couture si afla mai multe despre colectiile pe care le vei gasi in aceasta toamna in magazin.

Madeleine Thompson

Cuvantul de ordine in creatiile lui Madeleine Thompson este casmirul, care este propus in colectiile sale intr-o estetica foarte moderna, in siluete relaxate si cu detalii vibrante, in zona de atheleisure, dar fara a diminua din eleganta casmirului.

Infiintat in 2009, brand-ului Madeleine Thompson a luat nastere de la o caciula de casmir, avand o forma foarte casual, ce a facut furori in randul modelelor si celebritatilor, printre care Sienna Miller, Kate Moss si multe altele.

Piesele din colectia FW18 vor face parte din portofoliul Sport/Couture incepand cu aceasta toamna. Descopera stilul relaxat al pieselor Madeleine Thompson, detaliate de culori vibrante, fabricate din casmir si exploreaza colectiile preferate de vedele de la Hollywood, pentru care acest brand este in topul preferintelor.

thompson

Y-3

Designerul  japonez Yohji Yamamoto este celebru pentru stilul sau avantgardist si minimalist, care nu urmareste trend-urile, ci este de multe ori, inaintea lor. In anul 2003, Yohji Yamamoto lanseaza colectia Y-3 in colaborare cu Adidas, colectie care va marca debutul unei noi estetici in industria modei si va revolutiona conceptul de imbracaminte si incaltaminte sport. Pastrand identitatea design-ului sau, Yohji a propus, prin colectiile Y-3, piese care transcend bariera dintre piesele fashion si cele sportive, intr-o zona pe care astazi o numim atheleisure. Piesele sale sunt minimaliste, in tonuri de alb si negru, avand croieli in estetica japoneza care l-a consacrat, fiind percepute foarte des drept gender-free, dar care reusesc sa pastreze un look fashion si sa se supuna simultan conditiilor necesare pieselor sportive, practicalitatii si functionalitatii stilului atletic. Incepand cu toamna acestui an, colectia Y-3 va fi disponibila in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City, etaj 1.

originals-ss18-y3-chapter-3-mh-b-bg-d_tcm66-233348

RAF SIMONS X ADIDAS

Raf Simons este un designer de origine belgiana, care si-a inceput cariera in design de interior, continuand in calitate de director artistic pentru Dior, iar incepand cu vara lui 2016, fiind designer-ul brand-ului Calvin Klein.

Colaborarea dintre Raf Simons si Adidas a inceput in anul 2013 si se remarca prin reinterpretari foarte fresh si tineresti ale modelelor clasice Adidas, pe care Raf Simons le-a propus intr-un design actualizat, avantgardist si foarte modern. Exploreaza piese de colectie din aceasta editie limitata in magazinul Sport/Couture, incepand cu aceasta toamna.

raf-adidas-01

 

 

 


Lasă un comentariu